Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018
Autor Wiadomość
MONSTER Offline
Użytkownik

LESZNO
rn04 rn09

Liczba postów: 228
Reputacja: 0
RE: Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018
(2018-08-25, 08:02 AM)TheDoctor85 napisał(a):
(2018-08-25, 07:04 AM)Grzegorz86 napisał(a): Moje czasy bez szału ale progres był, niestety "mała" awaria techniczna wykluczyła mnie z jazdy :/
Mała awaria..... Dobre żarty .... Dobrze że ty cały jesteś.

Monster ja w pierwszym dniu jeździłem najpierw w D, później mnie do B dali a w drugi dzień przeszlem do C i patrzalem jak Romek se radzi.
Wyjazd super udany.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

Ja drugi dzien odpuscilem mimo ze motor poskladam w nocy bo troszke sie poobijalem , a prognoza pogody byla nie pewna. Nastepnym razem powinnismy tak to zorganizowac aby sie ustawic kololo siebie aby jeden drugiemu mogl pomoc...

(2018-08-25, 08:38 AM)romuald napisał(a): Dzięki MONSTER :-)  będę siedział Ci na ogonie a jak .. to wiesz co ?  niuu :-) :-)
Swój chłop jesteś, równy gość a ja bałem się spotkania z MONSTERem. To do zoba kolego :-).

Grześ jak AS Ci zrobi ten kosz to ci powiem, że ja nikomu nic ... ale tego będę zazdrościł. Chłop ma w swoim busie wszystko ale to wszystko co potrzeba . Ludziska to wiedzą i jak problem to gdzie jest Arek ? wiesz gdzie poszedł ? tak w tamtym boxie tnie i nituje tłumik . Chwile potem hample rozbiera.. kończąc jedno zaczyna robić drugie do tego mówi ,, to jest dla mnie odpoczynek i relax,,.  Jechać z Nim na tor to jak wygrana gra. I za to bardzo Ci dziękuję że mogłem być w tej grze Panie A.S.

Trzymam Cie za slowo ;-) a jak ci sie jezdzi w drewniakach? bo mojemy kumplowi z Kawaski super, mowil ze dobrze sie slizgaja.
2018-08-25, 09:37 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018 - MONSTER - 2018-08-25, 09:37 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->