Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018
No róbta se jaja Red_icon_tongue .. co ja tam wiem o Poznaniu ? Kibli brak, zimna woda i ostatnio pustki na Speegejach Red_icon_wink ..

Ale do tematu ... BARDZO się staram jechać .. Motocykle bez problemu mogę zabrać .. tylko JA jestem z okolic Siewierza .. Lece na Pozen przez Częstochowę i dalej na północ .. Na Śląsk mogę podskoczyć w sensie jakoś w okolicy .. Rybnik jest i tak dość daleko - no ale mogę podjechać .. a do Wrocławia mam 280 km prawie .. więc logistycznie - w sensie i finansowo Red_icon_smile dość to niezbyt racjonalne .. bo motocykle tylko DWA mogę zapakować .. .
Tak że trudno będzie to ogarnąć łącząc z Wrockiem .. Nawet jeśli w Rybniku wezmę jeden sprzęt i potem polecimy razem do Wrocławia i wezmę drugi .. to ekipa z Rybnika I TAK musi brać przyczepkę na jeden ... noto jak jak bierze jeden no to po co mi drugi pakować jak dwa wejdą i wtedy w sumie nie ma to sensu - ja se polecę od razu na Pozen moją dróżką .. No ale kombinujcie Red_icon_smile .. co wymyślicie to jest do przedyskutowania .. Ja mogę pomóc odpocznę trochę i się odstresuje ...

NO CHYBA że leci ktoś jeszcze z okolicy ( Śląsk, Małopolska ) ... no to wtedy na pakę .. walimy do Wrocka wtedy drugi na pakę i lecimy na Pozen paliwo dzielimy na 3 no to przeca wyjdzie kwota jak za małe żarło w "maku" ..
Sprinter pali 9 litrów na 100 czy pusty czy pełny - egal ...
2018-08-01, 01:45 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018 - A.S. - 2018-08-01, 01:45 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->