Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018
Autor Wiadomość
TheDoctor85 Offline
Użytkownik

Rybnik
RN04

Liczba postów: 372
Reputacja: 2
RE: Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018
(2018-07-27, 11:24 AM)Grzegorz86 napisał(a):
(2018-07-27, 11:11 AM)A.S. napisał(a): Nawierzchnia Poznania jest WYŚCIGOWA a nie ala torowa jak na Silesi .. NO ALE tor szybki i techniczny .. nitka wbrew pozorom trudna ... więc zasadniczo opony turystyczne dadzą radę bo wszystko zależy od kierowcy ( na drogowych S21 szli tam testerzy z BMW w okolicy 1.39 bez zadyszki ) .. tylko dobrze by było mieć głowę spokojną więc takie hypersport chociaż by się zdały bo będą trzymać temp. nawet przy spokojniejszej jeździe a i szybką też zniosą ..

Nie na taką odpowiedź liczyłem Red_icon_wink szukam przeciw a tu same za Red_icon_cheesygrin  A.S. Ja jeżdżę na Angel ST i na silesi rozgrzewały się nie gorzej niż opony chłopaków. Zastanawiam się jeszcze nad tym czy przez to, że zaczynam od takich dużych torów nie nabiorę jakiś złych nawyków które na mniejszych były by wyeliminowane w zarodku.
Z mojego małego bądź co bądź doświadczenia torowego wiem że na tych Angelach też bym pojechał i to nawet szybko ale.... Cały czas by wracała myśl czy nie jest już przypadkiem za szybko i tu bardzo pomaga świadomość że na oponach które mam założone chłopaki lecą. 1.3x. Wtedy jestem spokojny.
Eliminacja swoich błędów to temat trudny i wymaga kogoś bardzo doświadczonego który Ci je wskaże bo sam możesz nie zauważyć. Tu oczywiście kartingi są pomocne po ktoś może Cię obserwować właściwie przez cały czas i na bieżąco przekazywać info, na dużym obiekcie już było by dobrze jak by za Tobą pojechał kilka okrążeń albo pokazał właściwą nitke. Chętnie bym pomógł ale raz ze na Poznań jadę pierwszy raz a drugi to że sam szukam takiej pomocnej dłoni....

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
2018-07-28, 05:43 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Torowanie Tor Poznań 23-24.08.2018 - TheDoctor85 - 2018-07-28, 05:43 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->