Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
adams Offline
Użytkownik

Liczba postów: 224
Reputacja: 0
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Nie pocieszyliście mnie... pojechałbym to zmierzyć ale który baran na stacji diagnostycznej umie obsługiwać sonometr Red_icon_sad
2016-01-15, 01:02 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
bart Offline
Wariat

BMW S1000RR

Liczba postów: 2,778
Reputacja: 2
Ja pierdole jak czytam to to trochę rozjebany jestem. Człowiek tu się nie martwi o pogodę co powinno być największym problemem a wkurwia się przez jakiś pajacow z miernikiem głośności ja jebie co za czasy ....
2016-01-15, 06:24 AM
fiszak Offline
cierpliwy

Gryfice zach-pom
R1 rn12

Liczba postów: 285
Reputacja: 1
Mam nadzieję bart, że skusisz się na torowanie ;-)
2016-01-15, 02:46 PM
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
Kostka na Poznaniu w CENIE Red_icon_smile ..
A co do głośności to jest temat skomplikowany ... Oczywiście chodzi o kasę .. Kiedy zmarł główny chętny na rozjebanie toru ( Kulczyk ) deko się poprawiło .. ale nadal sprawa spadkobierców i szeroko pojętego pierdolenia połączonego ze złodziejstwem, chciwością i najwyższej wody skurwysyństwem blokuje jakiekolwiek prace na torze i wokół Toru Poznań ..
Spadkobierca żydosława jaki wycyganił ziemię przed PRL-em chce MILIONY za działkę - oczywiście bo jest w centrum, bo jest przy Poznaniu BO JEST NA NIEJ TOR i obok lotnisko .. tylko jak żydosław miał te ziemie to tam kurwa BAGNA BYŁY i ugory .... i wtedy warte to było jedno wielkie gówno ... no ale teraz kiedy MY ( Polacy ) zafundowaliśmy tam osuszenie, tor i pobudowaliśmy budynki w koło .. to teraz żydosław młodszy CHCE KASSSEEEEE !!!! Red_icon_smile .. Do tego KASE chcą palanty które pobudowały ( od początku za łapówy dostając zezwolenia ) w pobliżu toru osiedla czy domy - kupując ziemię ( blsko lotniska i toru ) za bezcen a teraz KRZYCZĄ jak im głośno i DAWAĆ MILIONY albo wypierdalać z torem !!! O lotnisku jakoś nie krzyczą .. czemu ?? Red_icon_smile ..
I można by tak jeszcze długo ... Musiała by wrócić komuna !!! >> Spadkobiercy : albo bierz inna działkę gdzieś tam czy równowartość ugorów i bagien jakimi to było albo KULA W ŁEB i do WAPNA !! A sąsiadów skurwysyńskich krzykaczy, złodziei i wyłudzaczy pogonić z domów nakazami rozbiórki jak będą dalej próbować wyłudzać pieniądze .. i mielibyśmy tor jak marzenie Red_icon_smile ..
2016-01-15, 03:16 PM
fiszak Offline
cierpliwy

Gryfice zach-pom
R1 rn12

Chyba każdemu nóż się w kieszeni otwiera ;-)
2016-01-15, 03:33 PM
cineks Offline
Użytkownik

Liczba postów: 280
As a nie myślałeś nigdy o prezydenturze? Mój głos już maszRed_icon_cheesygrin
2016-01-15, 05:52 PM
Draco Offline
88

unknown

Liczba postów: 322
Może zamiast robic dziecinne ankiety na temat nic nie znaczacych pkt reputacji powinniśmy zrobic mini wybory na zarząd toru w Przeźmierowie?
A.S na dyrektora generalnego a moja skromna osobe zglaszam na stanowisko zielono-relaksacyjne dla tych ktorym padło moto albo je zgruzowali i musza do konca dnia siedziec wkurwieni Red_icon_smile
2016-01-15, 07:03 PM
cichy_stunter Offline
Użytkownik

Gdańsk
Rn12 06'

Liczba postów: 105
A jak oni sprawdzaja tą głośność na Poznaniu ? Na połowie obrotów czy tak jak jest na tabliczce ? Bo u mnie jest tabliczka ze sprawdzać głośność na 5 tyś obr.  Na stacji mi gosciu sprawdzał to na akrapch + decat i głośność była w normie. Ale i tak dla pewnosci zakupiłem db killery. Moto było z francji zablokowane na 100 koni dlatego ma tabliczke na 5 tyś obr. Odblokowane r1 maja na tabliczce 7,5 tys
2016-01-15, 09:24 PM
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

To nie chodzi o to kto rządzi .. tylko często wielu ludzi ma pretensje to Toru że to że tamto .. a Sam prezes Toru Poznań ma tak grubą wypłatę dzięki niemu i taki BIUROWIEC ( jak będziecie w Poznaniu to zobaczcie jaki dojebany w ścisłym centrum stoi budynek AW !!!! ) i jego przydupasy mają taka kaskę że ONI REKAMI I NOGAMI bronią swoich ciepłych posadkowych kurwidołków Red_icon_smile ...
To nie oni wymyślają bzdurne przepisy .. ONI siedzą i myślą jak to utrzymać najdłużej jak się da Red_icon_smile ..
A do tej całej zabawy dopierdala się jeszcze mocno podejrzana delegatura Ochrony Środowiska .. z przepisami tak złodziejskimi że aż BOLĄ !!!  Otóż Tor odstał już kilka kar za głośność ..
Kar NIE SA NICZYM OKREŚLONE ( są UZNANIOWE - czytaj ile ci dam tyle masz zapłacić ) do tego sa kroczące .. jeśli pierwszym razem tor dostał 30.000 kary .. to następnym 50.000 zł kary a jak znowu przekroczy to 80.000 zł kary ( około tej kwoty dostali KARY w 2014 roku za wyścigi jakieś samochodowe chyba z DTM ) ... Urzędas z MOŚ jest BOGIEM i może wszystko wedle własnego upodobania .. itd ...
DŁUGO interesowałem się tematem .. długo drążyłem ... długo pytałem i dogadywałem .. nawet trafiłem na kolesia który chciał przyjechać do mnie do domu z Poznania i załatwić mnie i moją rodzinę .. wygrażał mi itd ..  Nie wiem czy to nadal tam jest pod tym tematem ( http://www.miastopoznaj.pl/blogi/759-do-...33b660b072 ) macie komentarze ( Ja : Arkadiusz Przybylski - często jest inne nazwisko bo po tym incydencie zmieniłem dane ) .. Leo Tony i Kasia Mała MI ( ta mnie nawet donosami do Skarbówki straszyła ) ... a tamten wysyłał mi groźby cały czas - potem sie wycofywał z tego więc zrzuty ekranu mu wrzucałem .. itd .. No poczytajcie sobie tam te komentarze pod tym tematem - zobaczycie z jakiego pokroju ludźmi trzeba tam walczyć Red_icon_smile .. Znowu długa historia .. w każdym razie MADE IN POLAND Red_icon_smile

Mały UP .. żydosław młodszy żąda 1,5 MILIARDA złotych Red_icon_smile dokładnie ...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-15, 09:40 PM przez A.S..)
2016-01-15, 09:39 PM
bart Offline
Wariat

BMW S1000RR

Liczba postów: 2,778
Fiszak mam sporą ochotę i zobaczymy jakie priorytety wezmą górę Red_icon_smile
2016-01-15, 10:02 PM
Draco Offline
88

unknown

Liczba postów: 322
Haha powiem Ci ze ten Leo Tony to calkiem ogarniety typ Red_icon_cheesygrin "wypierdalaj huju w dupe napierdalany" elokwentny i calkiem pomyslowy, najlepsze jest to ze niektorzy to na prawdziwych profilach pisza takie rzeczy i nie maja chyba poczucia jakich debili z siebie robia jak ktos kto ich zna osobiscie to czyta.

Ogolnie to ja unikam czytania takich rzeczy bo negatywnych wibracji mi wiecej w zyciu nie potrzeba ale jak sie ze smiechem do tego podejdzie to nawet fajnie sie czyta takich desperatów.

Kasia Mala Mi pewnie myslala ze jak mieszkanie o 20tys zl tansze to udalo jej sie zrobic blyskotliwy interes zycia,a teraz musi sie tak szmacić na portalach internetowych. To jest wlaśnie ta polskość ktorej nieznosze.
A to ze robi sie u nas wały na milionowe kwoty i ręka ręke myje to nie od dziś wie juz chyba każdy Red_icon_smile
Taki mamy klimat Red_icon_wink
Nie ma co narzekać, ta Pani ma tyle zdjec na FB ze mozemy odnalezc dokladnie jej domek i pozdrowić odciną pod oknami Red_icon_wink
2016-01-15, 10:07 PM
Piotr1 Offline
Konkretny

Wawa
RN09

Liczba postów: 587
Odnośnie ludzi o których wspomniał A.S.
[Obrazek: pre_1384939106__1384806481_by_z951025_inner.gif]
2016-01-15, 10:30 PM
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

No, wiesz .. można się pośmiać ale kiedy ja 3 tygodnie miałem non stop wiadomości z Fejsa typu tego że mi wysyła ludzi pod dom i żebym rodziny i siebie pilnował, zakładał konta ze zdjęciami zawodników MMA i z nich wysyłał mi groźby non stop .. to wiesz ..
Policjant z Samodzielnej Jednostki Specjalnej Policji ze Szczecina .. byłem z tym u nas na psiarni i dosłownie - poprosili mnie żebym nie dawał tego im oficjalnie bo będzie musiał się z pracą pożegnać a wtedy - faktycznie może mieć halo a nie tylko lecząc depresję wódą głupie pierdoły wypisywać ..
Tak czy inaczej .. to tacy ludzie chcą likwidacji toru, to z tym walczy Zarząd Toru ... i tak to wygląda ..
2016-01-15, 10:32 PM
Irek Offline
Wariat

Pulawy

Liczba postów: 1,061
Reputacja: 4
kto ot jest ta mała mi bo przewija mi sie na fejsie
2016-01-15, 10:34 PM
Piotr1 Offline
Konkretny

Wawa
RN09

Liczba postów: 587
A.S. jeżeli faktycznie czujesz zagrożenie ze strony tego gościa to możesz cywilnie załatwić sprawę z art.190

Załączone pliki Miniatury

2016-01-15, 10:59 PM
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

To temat sprzed roku .. Tak jakoś przed wigilia 2014 się to skończyło .. w 2015 już nic nie wysyłał - po blokowałem zresztą ich . tak że spoko .. Sytuacja jakich wiele Red_icon_smile ... Zwróciłem wzrok na tory na południu i jakoś tak nawet i taniej i fajniej ..
W całej tej sprawie wyszło tylko ile jest prawdy i determinacji w działaniu na rzecz "Komitetu Obrony Toru Poznań" i innych tego typu pierdół - kiedy podałem im linka po tymi łzawymi filmikami o wspaniałości Toru i zajebistości ekip go broniących to ... ..... zostałem z ta sprawa SAM Red_icon_smile .... NIKT palcem nie kiwnął oprócz 2 - 3 ludzi którzy byli z mojego bliskiego otoczenia a reszta herosów broniących jazdy po torach zamilkła jak i reszta mocno zainteresowanych na co dzień pracą tam i jazdą .. Wtedy pomyślałem sobie : JA MAM obrywać za interesy czyjeś ?? .. mam to gdzieś >>> idę nabijać kabzę Austriakom Red_icon_smile !!!

No ale raz w roku na dzień czy dwa tam jadę bo mnie kumple trują i dla sprawdzenia czy nie zwalniam Red_icon_wink ..
2016-01-15, 11:14 PM
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

A więc .. strona z zapisami wystartowała ....

http://crmoto.lt/pl/imprezy/track-day-tor-poznan

Kilka błędów się wkradło .. ale już wyjaśnione 4-5 lipca i 98 db ... Red_icon_wink
2016-01-26, 06:50 PM
Artur86 Offline
Użytkownik

Brańsk
Kawa ZX10R '09

Liczba postów: 366
Reputacja: 3
No to ja się właśnie zarejestrowałem :]
Chronologicznie: 

RN01, RN12, ZX10r'09, RN20, ZX10R'09, RN01, Tracer 9GT
2016-01-26, 07:31 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

JEÐZIEM Red_icon_smile !!!!
2016-01-26, 07:50 PM
fiszak Offline
cierpliwy

Gryfice zach-pom
R1 rn12

Zapisany ;-)
2016-01-26, 08:38 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->