Ucieczka R1 po wawie
Autor Wiadomość
Gr4 Offline
świr

>>John Deere<<

Liczba postów: 903
Reputacja: 1
RE: Ucieczka R1 po wawie
malikowy fajne info na forum ze kolega hoduje...
...Red_icon_wink stary nei pisz takich rzeczy na przyszlosc Red_icon_wink
2013-07-04, 11:52 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
malikowy Offline
SŁOŃCE NAWALAJ !!!

Łomianki k. Wawy
RN12

Liczba postów: 3,089
Reputacja: 12
Gr4 po co się przyznajesz Red_icon_tongue jutro obstawa pod domem i będą szafy sprawdzać Red_icon_smile
# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #
R1 RN12 + BMC/PC3/Akrapovic Ypipe/A&R Track ExhaustRed_icon_fuckoffdbl
Shoei XR1100 El Capitan + Alpinestars GPPRO/SupertechR
2013-07-05, 12:25 AM
Suchy Offline
®1

Wawa
R1 rn09

Liczba postów: 931
Reputacja: 5
(2013-07-04, 07:08 PM)Kafel napisał(a): Jakiś chujowy kierowca że na takim sprzęcie nie uciekł

... weź nie pierdol Kafel Red_icon_cheesygrin. Tyś kurwa Rossi na drogach Sokołowskich. Sorry że tak przypierdalam sie ale o ucieczkach na moto itp zwłaszcza po Wawie to już legendy krążą. A prawda jest niestety taka że uciekać niema sensu bo i tak złapią za 5 czy 10km. Niestety... zjebać to sobie można ale na wiosce. Tu zaraz na radiu krzykną i po uju. Większy przypał aby.

A teraz co chwile słyszać jak łapią motÓrzystÓffff!
LwG!
2013-07-05, 09:11 AM
erłan87 Offline
MORDA

wyjebane
jaja

Liczba postów: 1,301
Reputacja: 0
ahahha suchy chyba lewicą wstałeś dzisiaj ? Red_icon_cheesygrin Red_icon_cheesygrin Red_icon_cheesygrin

Icon_baseball
2013-07-05, 09:59 AM
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

Liczba postów: 1,422
Reputacja: 4
erłan dobrze napisał... po prostu mieli go na oku i byli przygotowani na ew. "ucieczkę"...

ciekawe czy teraz policaje siedzą sobie na imprezie i palą dobre zioło wspominając jak koleś im spierdalał 200 km/h na jednym kole Red_icon_wink
2013-07-05, 10:26 AM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post
BaCa Offline
Wariat

Polkowice
Kein

Liczba postów: 1,640
Reputacja: 6
Dokładnie tak... Jestem tego zdanie, że był by w stanie uciec gdyby nie byli na niego przygotowani... Moto zmieści się wszędzie... I kto wie czy nie miał przy sobie dużo więcej... Z drugiej strony kurierzy tak kończą, że są puszczani na odstrzał... Tak czy inaczej szkoda, że nie uciekł... A historii i teori na ten temat będzie tyle co użytkowników ^_^
2013-07-05, 10:32 AM
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
(2013-07-05, 09:11 AM)Suchy napisał(a):
(2013-07-04, 07:08 PM)Kafel napisał(a): Jakiś chujowy kierowca że na takim sprzęcie nie uciekł

... weź nie pierdol Kafel Red_icon_cheesygrin. Tyś kurwa Rossi na drogach Sokołowskich. Sorry że tak przypierdalam sie ale o ucieczkach na moto itp zwłaszcza po Wawie to już legendy krążą. A prawda jest niestety taka że uciekać niema sensu bo i tak złapią za 5 czy 10km. Niestety... zjebać to sobie można ale na wiosce. Tu zaraz na radiu krzykną i po uju. Większy przypał aby.

hahaha ale spina. widocznie jak nie postawię uśmieszka to nie wyczuwasz ironii Red_icon_cheesygrin oj suchy suchy P.S. Ja bym spierdolił, wielkiej filozofii w tym nie ma hehe spoko nie musisz odpisywać. poza tym po co zaczynał jak i tak nie dał rady idiota

2013-07-05, 11:11 AM
BeMisz Offline
Moderator

Warszawa
brak

Liczba postów: 1,422
Reputacja: 4
ok... skoro już się teoretycznie spinacie, to resztę wyjaśnień przenieście na PRIV ... z góry dziękuję Red_icon_smile
2013-07-05, 02:17 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post
Thor Offline
Wariat

Mazowieckie
RN20

Liczba postów: 2,533
Reputacja: 2
(2013-07-05, 11:11 AM)Kafel napisał(a):
(2013-07-05, 09:11 AM)Suchy napisał(a):

hahaha ale spina. widocznie jak nie postawię uśmieszka to nie wyczuwasz ironii Red_icon_cheesygrin oj suchy suchy P.S. Ja bym spierdolił, wielkiej filozofii w tym nie ma hehe spoko nie musisz odpisywać. poza tym po co zaczynał jak i tak nie dał rady idiota

Kafel pomysl dlaczego gosc uciekal skoro wiedzial ze i tak go zlapia ja Ci podpowiadal nie bede ;-)

2013-07-05, 05:18 PM
VIP Offline
...
**

Częstochowa
Litr K6

Liczba postów: 92
Podobno 19 do sprzedania w baaaardzo okazyjnej cenie. Gratis kombiak.
2013-07-06, 09:13 PM
Kamilo Offline
Litr to jest to:D

Siedlce
R1 - BRAK

Liczba postów: 411
Wg mnie uciekać można ale bez blachy pod ogonem co i tak nie jest łatwe... jedynie gdzieś wjechać porzucić moto i pójść na nogach jak gdyby nic się nie stałoRed_icon_cheesygrin inaczej w większym mieście nie nawieje...
Najpiękniejsza Muzyka To Ryk Silnika Red_icon_smoke
...Jestem na Ziemi...tylko przejazdem...
2013-07-07, 08:13 PM
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
Bemisz luzik ja się nie spinam i już jestem grzeczny Red_icon_smile Tor po 3 dniach chlania nie chce mi się myśleć. Możesz podać odpowiedź. Kamilo ale przecież jak się zna miasto i ma się trochę "tołku" w głowie i ogarnia maszynę to przecież wjeżdzasz na chodnik i jedziesz na osiedle albo tam gdzie radiowóz nie przejedzie. No wiem że łatwo powiedzieć Red_icon_cheesygrin

2013-07-08, 04:33 PM
nowak Offline
Użytkownik

czytaj wstecz AWW
bialy brzydki

Liczba postów: 367
Reputacja: 5
gdzie i za ile do odkupienia? Red_icon_cheesygrin

Ja sie zgadzam z Suchym, w srodku miasta ciezko teraz spierdolic tym bardziej ze masz radiowozy co druga ulice i zrobic dobra blokade juz nie jest ciezko. A w godzinach szczytu tym bardziej - chocby puszkami zastawia skrzyzowanie jak im sie to zdarza i jestes umoczony. Nie wiadomo gdzie zlapali, na glownych arteriach moglby spierdolic ale jak gdzies uciekal uliczkami osiedlowymi nie znajac terenu to nie jest juz tak lekko.

pis

PS: I oczywiscie szkoda chlopaka, ale na pewno wiedzial co robi i liczyl sie z tym.
2013-07-14, 01:11 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do: