pabloLSM
Młody

Liczba postów: 44
Reputacja:
0
|
Siema
Witam w końcu wszystkich forumowiczów, w końcu bo na aktywację czekałem strasznie długo...
Na imię mam Paweł i pochodzę z okolic Tarnobrzega i Stalowej Woli, jednośladami jeżdżę odkąd sięgam pamięcią, niestety nie odbyło się bez dramatycznych przygód a właściwie jednej, ale jednak finalnie jestem, żyję i mam się dobrze, moja przygoda z motocyklami grubszego kalibru zaczęła się około 10 lat temu, przewinęły się takie motocykle jak CRF 450, zx6r, Cbf600, ostatnim motocyklem jaki miałem była wdzięczna Honda CBR f4 w malowaniu REPSOL, w planach nie miałem zmiany STAJNI, szukałem cbr954 lecz niestety po kilku oglądniętych sztukach zacząłem rozważać zakup rn09, mimo tego że sezon się zbliżał coraz szybciej w związku z czym miałem coraz większe ciśnienie na motocykl nie śpieszyłem się z zakupem, co okazało się dobrą decyzją, finalnie udało się kupić nieumęczoną rn12, niestety po drobnej przygodzie ale na szczęście bez poważnych uszkodzeń, ale cała reszta już niebawem w innym dziale... Pozdrawiam wszystkich jeszcze Raz PZDR
|
|
2015-04-15, 01:37 PM |
|