Yamaha z dziką kartą dla V4 w dwudziestej rundzie Grand Prix Malezji...o-)o
Autor Wiadomość
MReusz Offline
o-)o

Warszawa
RN12

Liczba postów: 393
Reputacja: 4
Yamaha z dziką kartą dla V4 w dwudziestej rundzie Grand Prix Malezji...o-)o
Cześć wszystkim...o-)o

W Australii Yamaha z kolejnym pole position dla Quartararo i na tym skończyły się poważne wyniki niebieskich...o-)o
Kalendarz był napięty, jak sytuacja w Sepang w 2015 roku, ale już w tym tygodniu powoli kończymy pozaeuropejskie tournee...o-)o
Dla mnie rundy w Malezji mogłoby w ogóle nie być. Od samego początku mojego kibicowania mistrzostwom świata Grand Prix, a zaczęło się to jeszcze w poprzednim wieku hehehe, nigdy nie lubiłem tej rundy...o-)o
Tor może miły dla innych, mi nigdy nie przypadł do gustu. Obawiam się, że już nigdy nie przypadnie biorą pod uwagę czarne okoliczności jakie się tam działy. Wbrew oficjalnej celebracji wydarzeń z przeszłości, czyli pamiętnego, jak to nazywają Niemcy, Rossi Machen, które zafundowało nam motogp.com, patrzę w przyszłość i nadal uważam, że tej rundy mogłoby nie być. Jednak jest, więc jedziemy, a razem z nami dla Yamahy pojedzie kierowca testowy Augusto Fernandez napędzany rozwijanym silnikiem V4...o-)o

UWAGA W TEN WEEKEND OPRÓCZ NOCNEGO I RANNEGO ŚCIGANIA ZMIANA CZASU NA ZIMOWY!!!

Letnia Sobota
SprintGP o godzinie 9:00

Zimowa Niedziela 
Moto3 o godzinie 5:00
Moto2 o godzinie 6:15
MotoGP o godzinie 8:00

Pozdrawiam Was serdecznie do odciny, czekając na rundę nr 21 do odciny, siódmy motocykl Yamahy...o-)o
2025-10-23, 10:46 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
Yamaha z dziką kartą dla V4 w dwudziestej rundzie Grand Prix Malezji...o-)o - przez MReusz - 2025-10-23, 10:46 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do: