simon68
Administrator

Oświęcim
RN22,SX450,dzik
Liczba postów: 2,735
Reputacja:
9
|
RE: Rn22 zapaliła się lampa alladyna
(2019-02-20, 06:08 PM)kilofazy napisał(a): chyba hondziarze mają jakiś problem z przyznaniem się do spalania oleju a w praniu wyszło na trasie jedna sc59 bagnet suchy, druga ledwo ledwo. Gdybym przy sobie oleju wtedy nie woził, to by zalali castrola z orlenu, żeby dojechać Podobno po 2010 poprawiono pierścienie, ale praktyka pokazuje co innego.
ja mam sporo kumpli hondziarzy, i wydaje mi się że to nie tyle kwestia problemu przyznania się, tylko braku ich świadomości jak mocno oszukuje ich właśnie ten sławny bagnet, bo uwierz lekki przechył moto prawo lewo, i odczyt skrajnie w jedną lub drugą zakłamany, a sporo osób jak sprawdza, ano samodzielnie, czyli wykręcą siedząc na maszynie wyciągną obetrą o spodnie i jest OK, lub zapodają moto na stojaki, i nie pomyślą że moto ma inną wysokość przód tył,lub spotkałem ludzi co myślą że trzeba wkręcić i wykręcić i sprawdzić......
ich nie wiedza jest spowodowana tym, że manual do hondy jest po prostu chujowy, nie ma dokumentu PDF jak do Yamahy są tylko skany z książki i 90% hondziarzy nie ma pojęcia jak i gdzie go dopaść .... i ludzie nie czytają i nie wiedzą że moto ma stać na kołach, idealnie pionowo i trzeba wykręcić ten posrany bagnet i go wsadzić i wyciągnąć i sprawdzić, prawidłowy pomiar w jedną osobę nie możliwy do zrobienia !!!!!!
szybkie drogi są dla szybkich motocykli, szybkie zakręty dla szybkich motocyklistów....
na chuj koni kupa jak kierowca dupa.........
GAZU PIZDO..........
a w garażu dzik-RN12, RN22,KTMSX450,KTM790ADVR
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2019-02-20, 10:42 PM przez simon68.)
|
|
| 2019-02-20, 10:41 PM |
|