Kancelaria Prawna- uzyskanie należnego odszkodowania
Autor Wiadomość
Chris5s Offline
Młody
**

Warszawa
RN23 2009

Liczba postów: 40
Reputacja: 0
RE: Kancelaria Prawna- uzyskanie należnego odszkodowania
Jako, że skorzystałem z pomocy Kancelarii Claims napiszę kilka pozytywnych słów.
Byłem uczestnikiem zdarzenia drogowego w 2015r. w którym odniosłem pewien uszczerbek na zdrowiu i straty materialne. Sprawca zdarzenia był ubezpieczony w firmie Ergo Hestia. Po zgłoszeniu obu szkód, ubezpieczyciel sprawcy po bardzo długiej zwłoce wypłacił mi nieadekwatne pieniądze do uszczerbku na zdrowiu, oraz małą kwotę zadośćuczynienia ect. Nie podpisałem z nimi ugody, po pewnym okresie kontaktowania się z prawnikiem oraz jego braku czasu/komunikacji z jego strony, natknąłem się na ten temat, zadzwoniłem do kancelarii Claims. Po przesłaniu kompletu dokumentów podjęli się problemu i mimo moich późnych odpowiedzi na ich maila szybko i sprawnie realizowali działania związane z odszkodowaniem. Pomimo ,,olewactwu'', zbywaniu i nonszalancji Ergo Hestii, kancelaria wynegocjowała rozsądną kwotę z której jestem zadowolony.
Jeżeli ktoś bardzo by chciał otrzymać informację na temat stosunku kwot, jakie zaoferowała mi ubezpieczalnia a jaką udało się wywalczyć dzięki kancelarii, mogę o tym napisać komuś w prywatnej wiadomości.

Nie życzę nikomu powodów walki o odszkodowanie ale jeżeli już się tak stanie to szczerze ich polecam. Red_icon_wink
2018-07-18, 08:49 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Kancelaria Prawna- uzyskanie należnego odszkodowania - Chris5s - 2018-07-18, 08:49 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->