Ależ żadne nerwy

.. No o czym tu rozmawiać jak ktoś nie wie o czym pisze

??
MotoGP jeżdżą co 2 tygodnie .. czasem przerwa jest 3 tygodnie .. potem "urlop" mają .. a to są MISTRZOSTWA ŚWIATA

.. to dopiero muszą czuć niedosyt jak latają co 2 tygodnie w sezonie bo to tyle co ja w sumie przez te parę ostatnich lat .. MASAKRA !! Marquez ma już "kryzys" .. FUCK

.. !!!
Jest temat o tym że fajną ekipą pojechaliśmy na duży, szybki TOR .. chłopaki byli pierwszy raz i już zapierdalają konkretnie a tu teraz piszemy o bzdurach odpowiadając na pytanie z kategorii urodzonych z zazdrości czy ja wiem z czego

.... Pojechaliśmy, polataliśmy, na pewno spotkamy się znowu - jest zajebiście .. a że ktoś nie kuma SHOW no to musi jechać i zakumać .. Polatać tam co weekend ( tylko cholera nikt tam jazd nie organizuje jazd w każdym tygodniu ) .. LIPA ..
TO NIE JEST ŻADEN SPORT .. tylko zabawa dla chcących się czegoś nauczyć i chcących się sprawdzić .. Fiszak musi być w szoku że w tym wieku też ma już kryzys wieku średniego .. Kurwa, zaraz będzie miał wnuki !!! Ja wnuków nie mam ale fakt - 4 auta, 3 motocykle i skuter, 2 domy + mieszkanie w bloku i 3 garaże + STODOŁA

.. No powiem ci ryba jak dodam do tego te moje 38 lat to cholera - kryzys pełną gębą i kasa i wiek pasuje .. JEST MEGA !!!

.. I ciesze się że z amatorskiej zabawy nagle zrobił się z tego SPORT !!! Nooo ... to już niemal zawodowiec jestem .. no to już prawie jak Rossi .. Do tego on ma ranczo i ja też !!!!!!! Dzięki - ale się nakręciłem .. jestem MISZCZ !!! Do tego coś się pisze to i temat będzie miał sporo odsłon !!
A z poważnych tematów - Fiszak dawaj więcej

!!!!