Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Eeeee tam .... Red_icon_sad .... Sprzęt GWIZDA tylko kierownik PIZDA Red_icon_sad ... Złapałem w końcu równe 1.48 ale to i tak jeszcze dużo do urwania Red_icon_smile ..
Pozytywne jest to że BARDZO dużo się dowiedziałem i mam sporo do przemyśleń ...
Musze koniecznie rozwiązać temat opon tylnych - bo tak jak rozmawialiśmy - jak tak dalej pójdzie to lepiej kupować co 2 miechy nowy motocykl w salonie niż tiry tyłów Red_icon_sad ... Ale jak tak sobie dzisiaj w garażu poukładałem te klocuszki - to zaczynam rozumieć o co chodzi i ten problem się rozwiążę Red_icon_smile ..

Za to STANOWCZO podtrzymuję że każdy kto krytykuje RN22 to słaby kierowca Red_icon_tongue .... I na tor duży i na tor mały JEST TO SPRZĘT PETARDA !!!!  Idzie jak po sznurku .. qrwa to jest nie do opisania jak to jedzie Red_icon_smile ... Ostatnio pisałem o zacieśnianiu winkla gazem - że mi się to udało kilka razy na Kawie ale to jakiś kosmos .. HAHAHA .. taa .. kosmos .. no może na Kawie .. W RN22 na patelni odwijasz i skręcasz  - żadna sztuka Red_icon_wink  .. Motocykl idzie równo, nie telepie nie nurkuje nic a nic się nie dzieje .. noo .. może oprócz ciągłego wchodzenia na gumę i przez to targania jej w strzępy Red_icon_tongue ..

Tak czy inaczej MEGA BYŁO .. BARDZO fajnie was poznać .. zrobiliście prze CHUJ postępy !!!!!
Fiszak >> 1.49 na pierwszej wizycie na Poznaniu to wierz mi NIEWIELU LUDZI W POLSCE miało takie wyniki !!!!!!!!!!! To nie są żarty .. pisze jak najbardziej poważnie !!!  1.50 tam to już jest szybka jazda .. Od tego czasu, zaczyna się już ostre dzidowanie !!!
Tyniu też podobnie .. i wielki szacun, bo ja bym się nie odważył w pełni drogowym szpejem tak lecieć po torze !!!!  

Do zobaczyska Red_icon_smile !!!!!!!!!!!!!
2016-07-06, 02:26 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - przez A.S. - 2016-07-06, 02:26 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->