Mawers Totem
Banned
Liczba postów: 296
|
RE: Skrzynia RN09 problem z drugim biegiem
Ale ja nie jestem taki genialny. Ja tego nie wymyśliłem. Ja to tylko wdrażam. Skoro mądre głowy robią silniki czy skrzynie które trapią bardzo poważne usterki to coś jest na rzeczy. Odsyłam was kolejny raz panowie do amerykańskiego odpowiednika naszego forum i proszę szukać pod hasłem ,,undercutting,,. A ty widzę Śrubka ze dalej mi szpilki wkładasz. Mam moja r6 8 lat i nigdy jej nie sprzedam, bo jak by ktoś ją rozebrał to już prawdopodobnie by jej nie złożył  nauczyłem się na niej mechaniki i wiem dzisiaj co można a co nie. Nie chce być podmieniaczem części. Moją ambicją jest byc mechanikiem z prawdziwego zdarzenia. Mam też świadomość, że mogę sie mylić, ale próbować trzeba. Wiem też, że jeszcze kupa nauki przede mną, ale uczę sie pilnie i sprawdzam wszystkie fakty i mity na własnych sprzętach co niejednokrotnie jest kosztowne, ale buduje solidny fundament Mam też rn19 i teraz przymierzam się podmiany walu z fz1 żeby zobaczyć jak będzie kształtował się przebieg momentu po podmiance na wal który jest przeszło 0,5 kg cięższy. Wszystko w imię nauki i rozwoju  może dół z fazera to jakieś rozwiązanie na totalny brak silników do 19 tek. Chciałbym też kolego śruba, żebyś powiedział wszystkim właścicielom starych r6 i r1 którym zakładamy po przerókach nowsze bloki, że to drut i ze nie kupiłbys czegoś takiego jak w tej chwili to co robimy to jedyna opcja, żeby taką r6 uruchomić po pęknięciu tulei. Kolejka do nas długa a silniki na paletach z całej Polski idą.
|
|
2016-03-24, 11:32 PM |
|