Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
To jest formułka obowiązująca od 4 lat .. taki regulamin obowiązuje w firmie organizującej SD ...
Bardziej chyba chodzi tutaj o to że AW musi się wytłumaczyć przed nowymi włodarzami miasta ile i na czym zarabia .. a włodarze przed innymi włodarzami dlaczego przekazali obiekt który przyniósł z ich wyliczenia 14 milionów przez te lata od przekazania - od tak po prostu ZA DARMO Red_icon_smile w zarządzanie i użytkowanie ..
Nie wiem dlaczego od razu połowa internetu uderza w dzwony żałości i żałoby że OTO TERAZ W KOŃCU ZAMKNĄ TOR .. bo teraz znaleźli sposób a szukali go tyle lat ... coś mi tu dziwnie pachnie Red_icon_tongue ..
Fakt, faktem - jak napisano .. duże zyski czerpie osoba organizująca tam "imprezy" i będąca w zarządzie AW - niektórym to przeszkadza na tyle że straszą Policją czy Prokuraturą ... sporo kasy zbierają a nic nie inwestują bo cały czas słyszymy że tor do likwidacji z racji sprawy gruntów .. itd.. itd .... AW ma na tyle zasług że staja na głowie żeby zablokować jakiekolwiek decyzje dotyczące spadkobierców pasożyda, choćby było wręcz absurdalne - bo bronią przeca koryta i to sporego ..
My na tym zyskujemy w jakiś tam sposób - zamiast na innych torach czasem latamy tu .. może to i jest jakiś plus .. z doświadczenia szczerze powiem ... że nie wiem Red_icon_smile ..
Czas pokaże co będzie z rokiem 2017 ... znając życie zapewne będzie po staremu ..
2016-02-05, 01:55 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - A.S. - 2016-02-05, 01:55 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->