Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !!
To temat sprzed roku .. Tak jakoś przed wigilia 2014 się to skończyło .. w 2015 już nic nie wysyłał - po blokowałem zresztą ich . tak że spoko .. Sytuacja jakich wiele Red_icon_smile ... Zwróciłem wzrok na tory na południu i jakoś tak nawet i taniej i fajniej ..
W całej tej sprawie wyszło tylko ile jest prawdy i determinacji w działaniu na rzecz "Komitetu Obrony Toru Poznań" i innych tego typu pierdół - kiedy podałem im linka po tymi łzawymi filmikami o wspaniałości Toru i zajebistości ekip go broniących to ... ..... zostałem z ta sprawa SAM Red_icon_smile .... NIKT palcem nie kiwnął oprócz 2 - 3 ludzi którzy byli z mojego bliskiego otoczenia a reszta herosów broniących jazdy po torach zamilkła jak i reszta mocno zainteresowanych na co dzień pracą tam i jazdą .. Wtedy pomyślałem sobie : JA MAM obrywać za interesy czyjeś ?? .. mam to gdzieś >>> idę nabijać kabzę Austriakom Red_icon_smile !!!

No ale raz w roku na dzień czy dwa tam jadę bo mnie kumple trują i dla sprawdzenia czy nie zwalniam Red_icon_wink ..
2016-01-16, 01:14 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Upalanie w Poznaniu cena 70 Eur za dzień 4-5 LIPCA !! - przez A.S. - 2016-01-16, 01:14 AM

Dodatkowe informacje

Skocz do: