Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix...o-)o
Autor Wiadomość
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,139
Reputacja: 11
RE: Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix...o-)o
Tak jak Mario napisał ,nowy sezon i emocje opadną Red_icon_smile ryba hehehehe też miałem się na młodego przerzucić jak profesor odejdzie ale tak jak napisałeś taki chuj Red_icon_cheesygrin z madem też się zgodzę bo faktycznie Rossiemu puściły nerwy ,jedno znów mnie wkurza ,wypowiedzi i nagonka na Doctora ,Horhe udziela wywiadu w którym mówi ,że niema już szacunku dla Doctora ,że jest dobry ale nie jest sportowcem ,dodał też ,że inni zawodnicy też pewnie już nie mają ,argumentował to właśnie kopniakiem ,nosz kurwa największy płaczek wie lepiej kto go szanuje ,przegrać nie umie bo ciagle szukał winnych, jak nie w kasku to w deszczu. Wiec albo ja jestem ślepy albo tej dwójce MM/HL gól skoczył za wysoko . Jedno trzeba przyznać ,można lubić Doctora lub nie ale o braku szacunku tu niema mowy ,to jest legenda GP osiagnął wszystko w tym sporcie ,bił rekordy za rekordami ,tak jak powiedział Mix F być może MM zdał sobie sprawę ,ze może nie przegonić Doctora z 10 tytułami wiec postanowił zagrać z nim ,potem dodał ,ze przecież za Doctorem podążają tłumy kibiców na całym świecie i z reguły jest to połowa trybun Red_icon_smile Dwa buce teraz prubóją to zniszczyć swoimi wypowiedziami o szacunku ,Horhe wielki mistrz a młody za nim ,nigdy nie  doruwnają legendzie  ,niema szans a tymi wypowiedziami obaj dla mnie już nie istnieją sportowo. W dodatku to kopiowanie Doctora przez Horhe ,dwa kolory ,anioł i diabeł ,to dopiero jest żenua
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-10-27, 05:00 PM przez żaba.)
2015-10-27, 04:48 PM
Szukaj

Wiadomości w tym wątku
RE: Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix...o-)o - przez żaba - 2015-10-27, 04:48 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do: