[K] Power commander rn12
Autor Wiadomość
kruko95 Offline
Świeżak
*




Liczba postów: 3
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 0
#1
[K] Power commander rn12
Tak jak w temacie, chętnie kupię coś takiego, nowe/używane obojętnie, jesli ktoś coś ma to najlepiej dzwonić bo jest tutaj bardzo rzadko.
Mój nr.: 509 -790- 342
2014-07-19, 10:41 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
oldi90 Offline
Młody
**




Liczba postów: 90
Dołączył: May 2012
Reputacja: 0
#2
RE: [K] Power commander rn12
Lepszy efekt jest po zrobieniu flasha na oryginalnym sterowniku 1000% lepiej
2014-07-21, 09:13 AM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
IsThePower Offline
matt1992
****


rn09/ rn12

Liczba postów: 768
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 3
#3
RE: [K] Power commander rn12
Co to jest ten flash ???
2014-07-21, 01:18 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
kruko95 Offline
Świeżak
*




Liczba postów: 3
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 0
#4
RE: [K] Power commander rn12
Możesz przybliżyć jak to działa, kto to robi lub jak to się robi?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-07-24, 05:25 PM przez kruko95.)
2014-07-24, 05:25 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
Ponury Klecha78 Offline
Banned

Warszawa
B-king

Liczba postów: 113
Dołączył: Jun 2014
#5
RE: [K] Power commander rn12
W wieeeeelkim uproszczeniu to chiptuning Red_icon_smile
2014-07-24, 06:16 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
XoXo Offline
Stajenny
***


KTM RC8

Liczba postów: 269
Dołączył: Apr 2014
Reputacja: 0
#6
RE: [K] Power commander rn12
Kruko95 mozesz zrobić za 1400 zł w PL, czas trwania 3 dni z hamowaniem (maja całe dyno center)
2014-07-26, 02:29 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
żaba Offline
To co Nas kręci
*****

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,122
Dołączył: Sep 2010
Reputacja: 11
#7
RE: [K] Power commander rn12
rozmawiałem z zawodnikiem WMMP i powiedział mi ,że lepiej zrobić ori kompa niż zakładać PC ,powiedział ,że ma gościa co się tym zajmuję ,więc da się Red_icon_smile usłyszałem też ciekawą opinię o tych przerobionych kompach w RN22 ,na torze ni jak to się ma do czasów ,goście testowali na dwóch RN22 i lipa nic lepiej to nie jedzie ,być może się mylą nie wiem Red_icon_smile taką opinie usłyszeliśmy na Poznaniu Red_icon_smile
_________________________________________________________________
https://www.youtube.com/watch?v=bYzVCaZ7pOc
2014-07-26, 03:42 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
szymek Offline
Szymek
*****

CTR
Banan

Liczba postów: 1,733
Dołączył: Jul 2011
Reputacja: 9
#8
RE: [K] Power commander rn12
Taka sugestia ze po flashu ori kompa juz tak zostaje a po wyciagnieciu PC wraca do ori ustawien Red_icon_smile aha i cena przerobienia ori kompa to kosmos z porownaniem z PC Red_icon_smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-07-26, 04:45 PM przez szymek.)
2014-07-26, 04:44 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
XoXo Offline
Stajenny
***


KTM RC8

Liczba postów: 269
Dołączył: Apr 2014
Reputacja: 0
#9
RE: [K] Power commander rn12
Tylko efekt troche inny :p
2014-07-26, 04:57 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
Thor Offline
Wariat
*****

Mazowieckie
RN20

Liczba postów: 2,526
Dołączył: Aug 2011
Reputacja: 2
#10
RE: [K] Power commander rn12
W rn19 podobno nie ma problemu z progranowaniem a w rn12 juz jest i nie do konca sie da tak uslyszalem jak sie dowiadywalem w sprawie swojej.

_________________
_________________
www.amstaffazyl.pl

2014-07-26, 05:02 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
kruko95 Offline
Świeżak
*




Liczba postów: 3
Dołączył: Jun 2014
Reputacja: 0
#11
RE: [K] Power commander rn12
do góry
2014-08-15, 12:16 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post


Dodatkowe informacje


Skocz do:

-->