Szukam zadbanego moto R1 RN19 / GSXR 1000 / ZX10R
Autor Wiadomość
romuald Offline
Wariat

Potęgowo
RN12

Liczba postów: 1,445
Reputacja: 8
RE: Szukam zadbanego moto R1 RN19 / GSXR 1000 / ZX10R
Warsztat motocyklowy wymieniał koło magnesowe w mojej 12ce ( właściciel też motocyklista ) W którymś momencie jak mówi ,, nie wiem jak to się stało,, do michy poleciała jedna z podkładek dystansowych. 
Miałem zaplanowanego tripa po tym serwisie do okoła Polski. No i ruszyłem z pod Łeby w kierunku Kołobrzegu do Koczisa przybic pione bo był tam na urlopie. Poczułem wibracje - hmmm, jest dziwnie, początek sezonu, może tak było. Spod dekla zaczął lecieć olej, cały but mokry. Dalej w drogę. Przeleciałem całą Polskę od morza do gór, wibracje takie że kutas zdrętwiał. Wpadam do simon68( Oświecim) na kawę bo byliśmy umówieni. Chodzi Szymuś koło motura, łysą pałe drapie, mowi,trza uszczelkę wymienić. Wymienia uszczelkę ale chciał zajrzeć dalej i co!???? Zajrzał  :-) :-)))))))) Kolektory out, micha w dół w poszukiwaniu podkładki.  Znalazł. ( Dzięki stary Dziadu jeszcze raz) 
Każdy popełnia błędy, ale cza mieć oczy szeroko otwarte komu dać sprzęt do serwisu.

PS.  Pozdrawiam dwóch pozostałych co pomagali z całych sił,Tomekwwl i Grzegorz86 - dżinks jesio raz :-)

Nowe poprawione koło, co dopiero założone simon wyjebał bo ...... hmmmm , szok panika niedowierzanie jak wyglądało przez jedną małą jebaną podkładkę ...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2022-12-31, 01:25 PM przez romuald.)
2022-12-31, 01:17 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: Szukam zadbanego moto R1 RN19 / GSXR 1000 / ZX10R - przez romuald - 2022-12-31, 01:17 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->