RN19 "regulacja" luzów zaworowych
Autor Wiadomość
A.S. Offline
HULK

śląsk
K8 + K63 2021

Liczba postów: 3,210
Reputacja: 22
RE: RN19 "regulacja" luzów zaworowych
Nie wiem czy już o tym pisałem ale na Slovaki dostałem raz gratis 20 litrów tego mega, super, hiper czegoś co tam sprzedają .. Jako że jedyny rozumiałem szwargotanie i o co Austriakowi chodziło  - a chodziło o to że nie wolno mu wieźć w aucie więcej niż 5 litrów zapasowego paliwa i on woli to mi dać za darmo niż dostać taki mandat jak go skontrolują że prędzej to wypije na granicy niż wwiezie do Ausrtii Red_icon_tongue ...

Dostał ode mnie za to szpice klasse polnisze bier ... a ja ucieszony jak dziecko 4 razy wlałem do baku ze słonika po 5 litrów HYPER 1000 oktanowego paliwa rakietowego Red_icon_smile ... no i tylko tyle Red_icon_smile .. więcej skutków ubocznych nie odczułem oprócz straty czteropaka i wiezienia 20 litrów naszego polskiego zajebistego 95 w kanistrze do domu  ..
No chociaż bym skłamał >> pokazywał mi może ze 2 stopnie mniej na zegarze w czasie jazdy na prostej z 98 na 96 stopni .. Red_icon_tongue ..
Ale bez ironii .. ja miałem zwykły silnik a tu mowa o znacznym zwiększeniu sprężania przecież .. a to paliwo do czegoś musi służyć Red_icon_smile ..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-11-28, 09:20 PM przez A.S..)
2015-11-28, 09:19 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post

Wiadomości w tym wątku
RE: RN19 "regulacja" luzów zaworowych - A.S. - 2015-11-28, 09:19 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->