Yamaha 2025 czy to początek końca pucharu DucatiGP...o-)o
Autor Wiadomość
MReusz Offline
o-)o

Warszawa
RN12

Liczba postów: 382
Reputacja: 4
Yamaha 2025 czy to początek końca pucharu DucatiGP...o-)o
Cześć wszystkim...o-)o

Za nami gorący styczeń, kto skorzystał z odśnieżonego asfaltu szczere gratulacje do odciny...o-)o

Gorący styczeń zakończył się gorącymi zapowiedziami jak to określono Nowej Ery, Blu Cru, Blue Shift wszystko od dzisiaj ma być Blue przez wielkie B! Ja bym dodał jeszcze Blue do odciny hehe...o-)o 
Yamaha z nowymi świeżymi motocyklami wjechała na salony Kuala Lumpur, jest muzyka są nowi wodzireje, ale twarze jakieś takie podobne do znajomych. M1 też taka jakoś umalowana jak moja Rn12 hehe...o-)o
Cytując klasyka dość gadania czas na ściganie, bo przecież właśnie w tym wszystkim chodzi o zabawę i ściganie do odciny.....o-)o
Nowy sezon, nowe motocykle i nowy cel, przywrócić MotoGP do rywalizacji fabryk i zerwanie z wyścigowym pucharem DucatiGP tak to widzę hehe...o-)o

Może na początek nowego sezonu, żeby podkręcić jeszcze nastroje garść statystyk. Ostatni tytuł w 2021, potem puchar Ducati i teraz nowy sezon ze starym byłym mistrzem Fabio. Mamy Rinsa, po kontuzji podobno zostały tylko wspomnienia. Jacek na pewno będzie ćwiczył refleks mechaników i szybkość kręcenia przez nich kluczami, mało jest takich jak on, którzy potrafią rozmontować motocykl na torze. Dla równowagi mamy też Miguela siłę spokoju. Niestety myślałem, że pozbyliśmy się Jarvisa, ale wiecie on nadal tu jest na szczęście odsunięty na boczne tory, ale jak bardzo bezradny wujek, będzie służył dobrą lub niedobrą radą zobaczymy. Do czterech motocykli w stawce MotoGP doszły jeszcze dwa składaki Moto2, także blask niebieskich rozprzestrzenia się na inne kategorie. Osobiście lubię gorącą głowę Tonego, z nim może być wesoło, a jak Izan odpali to będzie komplet...o-)o

Jutro pierwsze testy, więc szybko przekonamy się jaka praca została wykonana i ile jeszcze paliwa upłynie do zakończenia pucharu DucatiGP?
Po minach podczas prezentacji nie było widać turbo euforii, bardziej skupienie na celu i teraźniejszości, z tego co mówili zmienili dużo skupili się na wielu rzeczach, a co najważniejsze skupili się na nowej M1 przez wielkie B hehe.....o-)o 

Przed Yamahą trudny sezon 2025, ale życzę im, żeby wywrócili w Ducati stół warsztatowy i wrócili na szczyt gdzie od 70-ciu lat jest ich miejsce, bo w wyścigach nie ma nic gorszego od nudy sami, z resztą wiecie...o-)o

Dla mnie to już jest wyjątkowy sezon, jak Forrest Gump przestałem biec i wróciłem do domu do swojej już dwudziestoletniej miłości, która jak żadna inna tam na mnie czekała, Yamalube Rn12 przez wielkie B! do odciny...o-)o

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę emocji do odciny siódmy motocykl Yamahy...o-)o

Załączone pliki Obrazki

2025-01-31, 07:21 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
Koczis Offline
Moderator - Forumowa Legenda :)

Warszawa
RN65 i RN01

Liczba postów: 10,685
Reputacja: 58
RE: Yamaha 2025 czy to początek końca pucharu DucatiGP...o-)o
Ooooo jak fajnie, że jesteś i znów można poczytać Twoje wpisy Red_icon_cheesygrin
Liczę, że ten sezon da choć kilka podiów.
Na tytuł nie liczę, bo to będzie walka między Pecco, a Markiem.
---
Jawa TS350 > XJ600s > FZS600 > RN12 2004 > RN09 2002 > FZ1s GT > RN09 2003 > CBR1000RR SC57a > RN12 2006 > RN22 lift > RN32 + RN01 > RN65 2024 + RN01 1999

Moje kiepskie filmy na YT: https://www.youtube.com/user/koczis27/videos

2025-02-01, 07:50 PM
Strona WWW Szukaj Odpowiedz cytując ten post
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Liczba postów: 4,288
Reputacja: 3
Twoja RN12 ma ciężko jak jeździsz cały czas na odcinie  Red_icon_cheesygrin

2025-02-02, 10:34 AM
Artur86 Offline
Użytkownik

Brańsk
Kawa ZX10R '09

Liczba postów: 366
Co prawda już nie R1 ale nadal Yamahą... Udało sie w poprzednim tygodniu przejechac 565km :p

Wybiera się ktoś na GP Czech? My w 3 os. może wybierzemy się na motocyklach...
Chronologicznie: 

RN01, RN12, ZX10r'09, RN20, ZX10R'09, RN01, Tracer 9GT
2025-02-03, 12:19 PM
MReusz Offline
o-)o

Warszawa
RN12

(2025-02-01, 07:50 PM)Koczis napisał(a): Ooooo jak fajnie, że jesteś i znów można poczytać Twoje wpisy Red_icon_cheesygrin
Liczę, że ten sezon da choć kilka podiów.
Na tytuł nie liczę, bo to będzie walka między Pecco, a Markiem.

w trakcie Shakedown w Sepang Fabio zrobił 1:57,794, Pecco w 2024 1:56,337...o-)o
Od jutra wszyscy będą już oficjalnie testować w Sepang. Masz rację Pecco i Marek w roli faworytów, ale Martinator ostrzy dzidę i znając jego determinację będzie robił wszystko, aby im wsadzić kij w szprychy. Fabio podobno głodny jak lucyfer na pobożnych grzeszników. Nie będzie miał El Diablo łatwej drogi, oby nie miał gorącej głowy, w sumie to były mistrz MotoGP, po tytule jest chyba mniej ciśnienia więcej doświadczenia, jedno marzenie zrealizowane, można próbować dalej...o-)o
Boję się, żeby nie przepałowali nowego projektu M1, ale jechać w tym sezonie to muszą do odciny, aby osiągnąć jakiekolwiek rezultaty...o-)o
Pozdro do odciny...o-)o
2025-02-04, 06:31 PM
MReusz Offline
o-)o

Warszawa
RN12

(2025-02-02, 10:34 AM)Kafel napisał(a): Twoja RN12 ma ciężko jak jeździsz cały czas na odcinie  Red_icon_cheesygrin

W naszym związku to Ona ma charakter, a ja raczej charakterek Red_icon_cheesygrin
Ja do niej przecież budzik zamknięty, a Ona do mnie, ale obroty nadal rosną Red_icon_cheesygrin
Do odciny...o-)o
2025-02-04, 06:35 PM
MReusz Offline
o-)o

Warszawa
RN12

(2025-02-03, 12:19 PM)Artur86 napisał(a): Co prawda już nie R1 ale nadal Yamahą... Udało sie w poprzednim tygodniu przejechac 565km :p

Wybiera się ktoś na GP Czech? My w 3 os. może wybierzemy się na motocyklach...

Jeszcze raz gratulacje, piękny wynik 565 do odciny styczeń ogarnięty, tak czułem, że ktoś od Yamahy coś nakręci...o-)o
Z GP Czech jeszcze nie wiem, ale super, że wraca. Brno to moje pierwsze GP na żywo, łza się w oku kręci do odciny...o-)o
2025-02-04, 06:46 PM
Koczis Offline

Warszawa
RN65 i RN01

(2025-02-04, 06:46 PM)MReusz napisał(a): Z GP Czech jeszcze nie wiem, ale super, że wraca. Brno to moje pierwsze GP na żywo, łza się w oku kręci do odciny...o-)o

Ja byłem tylko raz na MotoGp i również w Brnie.
Do dziś wspominam ten wyjazd bardzo dobrze. Dzięki Adamowi Badziakowi dostałem wejściówkę na zaplecze padoku, gdzie byłem przez chwilę jakieś 2m od Rossiego, jak opuszczał przyczepę i szedł do boksu.
Co do były za emocje Red_icon_cheesygrin
---
Jawa TS350 > XJ600s > FZS600 > RN12 2004 > RN09 2002 > FZ1s GT > RN09 2003 > CBR1000RR SC57a > RN12 2006 > RN22 lift > RN32 + RN01 > RN65 2024 + RN01 1999

2025-02-04, 08:34 PM
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,138
Reputacja: 11
WRÓCIŁ...!!! Super, że Jesteś, teraz będzie trzeba zaglądać na forum częściej Red_icon_smile
Blue jak by bardziej zmotywowani, już za chwilkę zaczynamy tą zabawę Red_icon_smile
2025-02-10, 10:04 AM
MarioCFC Offline
Chicken Trips

Mikołajki
RN19

Liczba postów: 1,514
Szkoda tylko, że forum umarło.
2025-02-11, 01:37 PM
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

Większość się przerzuciła na grupę na messengerze bo wygodniej

2025-02-11, 06:24 PM
Koczis Offline

Warszawa
RN65 i RN01

(2025-02-11, 06:24 PM)Kafel napisał(a): Większość się przerzuciła na grupę na messengerze bo wygodniej

Czy ja wiem, czy większość. Racze Ci co się udzielali, to fakt.
Reszta zagląda tylko od czasu do czasu.
Chciałem założyć grupę na FB, ale Admin jakiś czas temu już ją założył, ale nie prowadzi jak i Forum.
Myślę, że tam by się więcej działo.
---

2025-02-13, 08:31 PM
MarioCFC Offline
Chicken Trips

Mikołajki
RN19

Liczba postów: 1,514
(2025-02-11, 06:24 PM)Kafel napisał(a): Większość się przerzuciła na grupę na messengerze bo wygodniej

Nie zmienia to faktu, że forum umarło i nie ma już znaczenia czy lato czy zima.
2025-02-14, 01:35 PM
żaba Offline
To co Nas kręci

Ostrów Wlkp.
RN19

Liczba postów: 3,138
Reputacja: 11
Mario jak każde forum, starzejemy się niestety...Red_icon_wink
Teraz młode pokolenie ma swoje patenty, walczyłem do końca by pisać tutaj, jednak wygrał postęp i wygoda Red_icon_wink
2025-02-19, 04:09 PM
Kafel Offline
Lubię fajne cycki

Sokołów Podlaski

ja na forum wchodzę codziennie

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2025-02-19, 04:50 PM przez Kafel.)
2025-02-19, 04:50 PM
TheDoctor85 Offline
Użytkownik

Rybnik
RN04

Liczba postów: 372
Reputacja: 2
(2025-01-31, 07:21 PM)MReusz napisał(a): Cześć wszystkim...o-)o

Za nami gorący styczeń, kto skorzystał z odśnieżonego asfaltu szczere gratulacje do odciny...o-)o

Gorący styczeń zakończył się gorącymi zapowiedziami jak to określono Nowej Ery, Blu Cru, Blue Shift wszystko od dzisiaj ma być Blue przez wielkie B! Ja bym dodał jeszcze Blue do odciny hehe...o-)o 
Yamaha z nowymi świeżymi motocyklami wjechała na salony Kuala Lumpur, jest muzyka są nowi wodzireje, ale twarze jakieś takie podobne do znajomych. M1 też taka jakoś umalowana jak moja Rn12 hehe...o-)o
Cytując klasyka dość gadania czas na ściganie, bo przecież właśnie w tym wszystkim chodzi o zabawę i ściganie do odciny.....o-)o
Nowy sezon, nowe motocykle i nowy cel, przywrócić MotoGP do rywalizacji fabryk i zerwanie z wyścigowym pucharem DucatiGP tak to widzę hehe...o-)o

Może na początek nowego sezonu, żeby podkręcić jeszcze nastroje garść statystyk. Ostatni tytuł w 2021, potem puchar Ducati i teraz nowy sezon ze starym byłym mistrzem Fabio. Mamy Rinsa, po kontuzji podobno zostały tylko wspomnienia. Jacek na pewno będzie ćwiczył refleks mechaników i szybkość kręcenia przez nich kluczami, mało jest takich jak on, którzy potrafią rozmontować motocykl na torze. Dla równowagi mamy też Miguela siłę spokoju. Niestety myślałem, że pozbyliśmy się Jarvisa, ale wiecie on nadal tu jest na szczęście odsunięty na boczne tory, ale jak bardzo bezradny wujek, będzie służył dobrą lub niedobrą radą zobaczymy. Do czterech motocykli w stawce MotoGP doszły jeszcze dwa składaki Moto2, także blask niebieskich rozprzestrzenia się na inne kategorie. Osobiście lubię gorącą głowę Tonego, z nim może być wesoło, a jak Izan odpali to będzie komplet...o-)o

Jutro pierwsze testy, więc szybko przekonamy się jaka praca została wykonana i ile jeszcze paliwa upłynie do zakończenia pucharu DucatiGP?
Po minach podczas prezentacji nie było widać turbo euforii, bardziej skupienie na celu i teraźniejszości, z tego co mówili zmienili dużo skupili się na wielu rzeczach, a co najważniejsze skupili się na nowej M1 przez wielkie B hehe.....o-)o 

Przed Yamahą trudny sezon 2025, ale życzę im, żeby wywrócili w Ducati stół warsztatowy i wrócili na szczyt gdzie od 70-ciu lat jest ich miejsce, bo w wyścigach nie ma nic gorszego od nudy sami, z resztą wiecie...o-)o

Dla mnie to już jest wyjątkowy sezon, jak Forrest Gump przestałem biec i wróciłem do domu do swojej już dwudziestoletniej miłości, która jak żadna inna tam na mnie czekała, Yamalube Rn12 przez wielkie B! do odciny...o-)o

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę emocji do odciny siódmy motocykl Yamahy...o-)o
O kurde jakie come back! Zawsze fajnie się czytało Twoje wpisy.
Ja już codziennie nie wchodzę bo nic się nie dzieje...
To jest tylko i wyłącznie Nasza wina.
Pozdrawiam

Wysłane z mojego motorola edge 50 ultra przy użyciu Tapatalka
2025-02-25, 07:45 PM

Dodatkowe informacje

Skocz do:

-->