Problem z prądem
Autor Wiadomość
guzik1710 Offline
Świeżak
*




Liczba postów: 3
Dołączył: May 2019
Reputacja: 0
#1
Problem z prądem
RN09, po podłączeniu aku wzkazówka idzie do końca i wraca, światła są, kierunki też, ale nic poza tym. Po przekręceniu kluczyka słychać cyknięcie któregoś przekaźnika z przodu, ale moto pozostaje martwe. Bezpiecznik główny cały. Jakieś pomysły?
2019-05-13, 04:37 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
Boski_moto_r1 Offline
Młody
**




Liczba postów: 25
Dołączył: Apr 2019
Reputacja: 0
#2
RE: Problem z prądem
(2019-05-13, 04:37 PM)guzik1710 napisał(a): RN09, po podłączeniu aku wzkazówka idzie do końca i wraca, światła są, kierunki też, ale nic poza tym. Po przekręceniu kluczyka słychać cyknięcie któregoś przekaźnika z przodu, ale moto pozostaje martwe. Bezpiecznik główny cały. Jakieś pomysły?

Mam podobny problem ale w rn12 i obstawiam rozrusznik albo bendix. Na początku sprawdz z drugim aku bo to może byc banał. Ja wymieniłem przekaźnik i dzieje sie to samo, dlatego szukam dalej. To może być masa stary aku, przełącznik jest wiele możliwości
2019-05-13, 06:17 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
guzik1710 Offline
Świeżak
*




Liczba postów: 3
Dołączył: May 2019
Reputacja: 0
#3
RE: Problem z prądem
A licznik sie podswietla? U mnie nie, nawet kontrolki nie migna. Jedynie slychac cykniecie przekaznika i moge wlaczyc swiatla i kierunki po przekrwceniu kluczyka
2019-05-14, 04:59 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post
guzik1710 Offline
Świeżak
*




Liczba postów: 3
Dołączył: May 2019
Reputacja: 0
#4
RE: Problem z prądem
Problem rozwiązany. Przełamany przewód za bezpiecznikami
2019-05-15, 07:06 PM
Szukaj Odpowiedz cytując ten post


Dodatkowe informacje


Skocz do:

-->